U bevindt zich hier: Diensten  
 DIENSTEN
PC-privé: Toch wel!
Problemen oplossen

DIENSTEN
 

De medewerkers van BETRO IT Services zijn hooggekwalificeerde mensen, die de ondersteuning kunnen bieden die u als bedrijf en/of particulier nodig heeft voor het optimaal laten functioneren van uw ICT-infrastructuur.


Netwerk...

Dankzij vele jaren ervaring op het gebied van MS Windows Netwerken en kennis van de meest recente technische verbindingen en draadloze (WiFi) netwerkoplossingen, kan BETRO IT Services u assisteren bij de (her)aanleg van uw ICT-architectuur.


Implementatie...

Voor de implementatie en inrichting van nieuwe werkstations, servers of software kan BETRO IT Services ook uw partner zijn. Op basis van een uitgekiend plan van aanpak houden we u voor, tijdens en na de uitvoering van het project goed op de hoogte.


Systeembeheer...

Zoals voor zo vele zaken geldt zeker ook voor automatiseringsproblemen: voorkomen is beter dan genezen. Voor een goede bedrijfsvoering is de beschikbaarheid van uw ICT-structuur tegenwoordig immers een must.

BETRO IT Services verzorgt systeembeheer op maat. U kunt dus met een gerust hart het gehele beheer van uw systemen uit handen geven.

Ook kunnen wij desgewenst ondersteuning bieden aan uw interne systeembeheerder.


Projectbegeleiding...

Bij complexere aanleg- en/of veranderingsprojecten kunnen wij het gehele traject begeleiden. Met name wanneer de werkzaamheden niet (of niet alleen) door BETRO IT Services worden uitgevoerd. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor het hele project!


Aanvraagformulier

Bedrijf
 
Adres
 
Postcode & Plaats
 
Contactpersoon
 
Telefoon
 
E-mail
 
Bericht