U bevindt zich hier: Organisatie  

ORGANISATIE

Algemeen...

BETRO IT Services is een jonge, dynamische en snelgroeiende onderneming die hoogwaardige ICT-producten importeert, levert, implementeert en distribueert! Naast een compleet assortiment Personal Computers, Notebooks, Servers en overige hardware, levert BETRO IT Services ook de accessoires én de diensten om uw vaste of mobiele werkplek volledig in te richten.


Missie...

Het integraal leveren, installeren en implementeren van uw ICT-infrastructuur voor een minimale Total Cost of Ownership en een maximaal rendement op uw investeringen.


Organisatie & Cultuur...

Naast het leveren van producten en diensten staat het verlenen van service hoog in ons vaandel. BETRO IT Services bestaat uit professionele en ambitieuze medewerkers. De aanwezige kennis en ervaring, en het doorzettingsvermogen van deze medewerkers, bepalen onze huidige positie en de mogelijkheid tot verdere groei van de onderneming. Derhalve verplichten wij onszelf om bij te blijven op het gebied van trends, technologieën en software in deze snel veranderende markt, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. BETRO IT Services levert derhalve niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar denkt ook mee in de opbouw van uw ICT-infrastructuur.


Filosofie...

Onze klanten - zowel de zakelijke als partuiculiere - willen in feite maar één ding: een optimaal werkende ICT-structuur tegen een aantrekkelijke prijs en zonder onnodige rompslomp. Daar zijn we ons terdege van bewust, en dus is het ons streven om voor de volle honderd procent aan die wens te voldoen. Het uitvoeren van onze missie en het nakomen van onze afspraken maken deel uit van deze bedrijfsfilosofie! Indien onze filosofie overeenkomt met die van u, nodigen wij u graag uit voor een verdere kennismaking. Voor ons bent u immers de belangrijkste schakel! Maar ook staan wij open voor elke vorm van kritiek. Want als u vindt dat het beter kan, dan vinden wij dat ook.